Kungskvarnens Hotell & Restaurang

Njut av en lokal och vällagad matupplevelse

Kungskvarnens restaurang ligger på en ö 500 meter från Borgviks hamn, uppströms Borgviksälven. 
Under sommaren öppnar vi upp för matgäster alla dagar från kl 12:00. I restaurangen erbjuder vi svenskt kött, hembakat, hemlagat och närproducerat i största möjliga mån.
 Kyckling och fläskkött kommer från Sverige. Lamm, nöt och viltkött kommer från familjens lantbruk, Ingersbyns gård, som ligger mellan Borgvik och Grums. Om somrarna betar några av av lammen och tackorna i hagarna runt hotellet.

Den aktuella menyn hittar du i beställningsappen WEIQ.
 Tack vare denna mobilapp kan du slå dig ner och beställa det du önskar i lugn och ro — så kommer vi med maten, glassen eller drinken till ditt bord! Ladda ner appen WEIQ till din mobil via App Store eller Google Play.

App Store
Google Play

Somna och vakna som kungligheter i Kungskvarnen

Om du inte vill campa eller sova i båten vid gästhamnen kan du njuta av en skön säng och eget badrum på Kungskvarnens hotell.
 Här finns tre familjerum och fyra stora dubbelrum i gamla gästgiveriet på Rallvägen. Dessutom finns 20 mindre rum i de två trälängorna intill Kungskvarnen.
 Frukost serveras i Kungskvarnens restaurang, och om solen skiner kan avnjuta den på verandan intill den porlande älven. Den ingår naturligtvis för hotellgäster, men camping- och båtgäster som också vill njuta av en god hotellfrukost är varmt välkomna att förboka hotellfrukost här.

Mer information om hotellet och bokningsmöjligheter hittar du på kvarneniborgvik.se.